Hoe kan ik vrijstellingen aanvragen?

Je kan bij de SYNTRA-campus waar je les wil volgen een vrijstellingsaanvraag indienen voor het cursusjaar waarvoor je inschrijft.

We vragen wel om op de website het programma te bekijken van het cursusjaar dat je wil volgen en op het vrijstellingsformulier de specifieke vakken of modules aan te duiden waarvoor je vrijstelling wil vragen. Gelieve dan ook een kopie van het diploma, getuigschrift of credits, … toe te voegen bij het vrijstellingsformulier.

Op deze manier kunnen wij je vlug een precies antwoord geven op je vraag i.v.m. vrijstellingen. Het ingevulde vrijstellingsformulier bezorg je dan ook aan de campus waar je les wil volgen.